In loving memory of you…

Спокойствието напусна моят храм. Изгубих всеки спомен свързан с теб. Сега те гледам сякаш си ми чужда. Забравена и отхвърлена, напуснала и последната пролука в съзнанието на един странник.
Не те познавам вече. Ти си като издялана от камък – безчувствена и студена към мен, отхвърлила изминалите дни прекарани заедно.
Искам те, бленувам за теб. Сънищаа ми са изписани от твоите слова и мечти, споделени по невнимание.
Твоята същност… Същността на ледена кралица, която изпива до последната капка чувствата и емоциите, които ние хората притежаваме… Това си ти, студено, ледено същество.
Щеше ми се от тази връзка да се получи нещо, но уви ти пропъди и последната частица романтика.
Тръгвай си, не искам да те виждам. Защото макар да те отхвърлям ти събуждаш нови стари чувства, които се забиват като тръни в сърцето ми…

Advertisements
Tagged , , , , , , , , , ,

2 thoughts on “In loving memory of you…

  1. Hellix says:

    Хмм…доста носталгично, ако мога така да го нарека, но и красиво описано. Дано не изпитваш това наистина, защото е доста тежко…

  2. Повярвах му, само когато човек е обичал така, само тогава може да прецени от коя страна да застане – на отчаяния глупак, пристрастен към хазарта, който губи всичко, но продължава да играе, а дните прекарва в самота, обвинявайки съдбата си. Или на този, който поглежда реалността в очите, заплюва я и влага цялата си положителна и отрицателна енергия в това да пресъздава всяко едно усещане чрез изкуството, няма значение под каква форма. Рано или късно то е това, което те отвлича от болката, мислиш само как да останеш насаме със себе си и да пишеш, свириш, рисуваш. Научаваш се да насочваш мислите си в посоката, която на теб ти харесва, най-важното е, че се научаваш да се владееш, да не се поддаваш на първичния инстикт.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: