Лято е…

Хееей, лято е, хора. Усмихнете се. Погледнете веселото слънце, което чака Вашите усмивки. НеЛято е... се мръщете. Статистиката сочи,че усмивката е здраве. Смехът подпомага укрепването на имунната система и ни позволява да се чувстваме щастливи. Не се мръщете, защото ще се раболеете и ще бъдете нещастни.

Лято е и почти всички са се отправили към морските курорти. Дали родни или чуждестранни не е важно, макар обслужването и настаняването в нашите да е далеч под нивото на чуждите. Цели семейства си събират багажите и отпътуват към плажове, морета и океани. За някои е купон, за други задължение, за трети пък е тръпка, но всички ги обединява любовта към морето.

Лято е. Другата част от населението на нашата планета, която няма привързаност към морето, изпитва такава към планината. Всяка година от средата на април до края на септември голяма част от планинарите, които не обичат студа и брулещият зимен вятър, нарамват раниците пълни със спални чували, вода и храна и тръгват на поход. Така поне е в нашата родина, България. Предполагам и в другите държави по света има такива любители на походите и планината.

Лято е. Аз не съм нито от едната част от населението, нито от другата. Тоест, не съм нито моряк, нито планинар. Предпочитам да съм си вкъщи или пък да съм навън с приятели. Е, като се замисля, бих ходил и на море и планина, но само с приятели, сам не бих отишъл.

И такааа… лято е. Не бъдете стиснати, ами се отпуснете и дайте пари за една почивка, за да си прекарате незабравимо…
Лято е...P.S.: …щях да забравя, УСМИХВАЙТЕ СЕ !!!

Advertisements
Tagged , , , , , , , , ,

2 thoughts on “Лято е…

  1. Tromboner says:

    Ot koito i da si po4ivkata e ne6to prekrasno spor nqma.No samo edna zabelejka – Ne stoi sam v ku6ti 🙂

    P.S. Umnata 🙂

  2. Dumbledore says:

    Я вместо да се занимаваш с тея Откровения си довърши историята за Гарм, щото е мн добра, дръж тия писаници като това за Лятото на заден план, работи си по книжката!
    PS: И аз вече имам акаунт, името й е elvenarmy, има една кратка фентъзи историика с елфи 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: