Любов…

Любов. Какво е тя? Някои я определят като върховно чувство, което се изпитва веднъж в живота. Други я смятат за някакъв забранен плод, откъснат от Райската градина.

Аз не съм се доксвал до тази толкова сложна материя. За добро или зло, не знам. Но знамЛюбов..., че искам да усетя какво е да се влюбиш. Да цениш един човек повече от всички останали, да го ОБИЧАШ. Мъчно ми е, че не съм изпитвал всичко това. Когато споделя с някого, той ми казва:”Не ти трябва да се влюбваш, само ще се нараниш.”, обаче аз искам да се нараня. Ако това ще ми донесе мъничко щастие, бих се наранил доброволно. Знам, че звуча малко мазохистично, но казвам истината.

Любов. Какво предствалява тя за мен? Не съм сигурен, но си представям любовта като смесица от красиви чувства, които се преплитат в една идилия, която не може да бъде разделена.

Тъжен съм. Чувствам, че съм по-сам от когато и да било. Да, имам семейство, което ме обича и приятели, които смятам, че също ме обичат, и все пак в мен е много празно и тъжно. Искам да се влюбя, колкото и да ме боли след това, но го искам. Нека ме боли, ако ще бъда щастлив по този начин…

Advertisements
Tagged , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: