Black and White

Черно и бяло. Така изглежда света навън. Светblack-and-white-color-accent-4а, който ни заобикаля. Бели, високи, студени, неприветливи небостъргачи и черен, мръсен асфалт.

Ако направим разбор на думата “небостъргач”, тя се превръща в още по-голяма простотия, отколкото е. Небо-стъргач. За какво хората са започнали да стържат т’ва небе, като то е на светлинни години над нас и над този билдинг. Ха-ха, билдинг. Няк’ва чуждица влязла в българския език,  като неканен гост на някакво събитие. И все пак, ние живеем в черно-бял свят. Всички вървят по улицата с мъченически физиономии, все едно са поели Земята от плещите на Атлас.

Защо, всички са навъсени? Приличат на стари баби, е като се замисля, те повечето СА стари баби и дядовци… Както и да е.  Хора, вземете се усмихнете, дори клоуните… oooups, дори като се сетя за клоун ми призлява, лоши спомени,… та вземете се в ръце, че както е тръгнало света ще вземе да се свърши преди 2012 година, както са го прогнозирали, нек’ви черногледи глупавци.

Живейте, радвайте се, смейте се. Нека не живеем в скучното злободневие на черно-белия град, а във веселото, празнично безделие на целия свят…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: